Garanti och Reklamationer

GARANTI OCH REKLAMATIONER
När du får din beställning bör du alltid gå igenom hela sändningen för att kolla om något saknas eller delar är skadade. Allhall kommer bara att täcka kostnaderna för första leveransen för att ersätta saknade eller skadade delar. Därför bör du se till att ha kontrollerat allt innan du kontaktar vår garantiavdelning.

Allhall följer EU-lagen och direktivet om två års garanti, härunder konsumentskyddslagstiftningen och reglerna i varje land där Allhall är representerat. I den mån detta ansvar under sådana konsumentlagar kan vara begränsat så är det det enda alternativet för Allhall att utvärdera utbyte eller reparation av produkten.

Allhalls garanti gäller endast för normal användning av produkten, normalt slitage förväntas, enligt skriftliga användningsinstruktioner eller manual om det finns till produkten (antingen skriftligen eller via en hyperlänk till en bruksanvisning/manual). Allhalls garanti gäller inte för skada orsakad av olycka, missbruk, felaktig användning, exponering för dåligt väder eller modifiering av produkten.

Beroende på den specifika situationen, och om reklamationen är berättigad, så täcker Allhalls garanti antingen reparation av produkten, utbyte till en ny produkt, återbetalning av pengar eller prisavdrag.

I situationer där Allhalls garanti inte gäller, till exempel skador som orsakas av väderförhållanden kan din hemförsäkring täcka istället. Vi rekommenderar därför alltid att du kontaktar ditt försäkringsbolag för att försäkra dig om att dina produkter omfattas av din hemförsäkring.

REKLAMATIONER PÅ SKADADE ELLER SAKNADE DELAR MÅSTE REKLAMERAS INOM 14 DAGAR.
Om du har en garantireklamation eller en reklamation som involverar en defekt produkt eller saknad del eller brist på leverans, ber vi dig att fylla i vårt reklamationsformulär. Reklamationsformuläret måste fyllas i innan vi kan börja hantera din reklamation. Klicka här för att öppna reklamationsformuläret. Om du har en reklamation kan du också kontakta vår kundtjänst först för ytterligare instruktioner på tel. nr. +46 (0)8 410 027 27

Observera att du måste skicka bilder som dokumenterar skadade delar.

Beroende på situationen kan du behöva returnera dina produkter till vårt lager:

Dancovers lager
REKLAMATIONER
Lyngevej 16A, Hal 2
Nørre Herlev
3400 Hillerød
Danmark

Om reklamationen är berättigad kommer Allhall naturligtvis att täcka fraktkostnaderna för returnerade produkter. Om reklamationen inte är berättigad måste du betala för fraktkostnaderna för att returnera produkterna, samt en expeditionsavgift på 122,83 SEK.

Kom ihåg att skicka dina returprodukter i originalförpackningen och att få ett kvitto från transportföretaget. Vi rekommenderar att du köper transportförsäkring. Du ansvarar för returprodukterna tills vi får dem. Därför se till att spara kvittot från ditt postkontor och/eller spårningsnummer.

Observera, vi accepterar inte produkter som skickas som "Postförskott".